6 Передових Технологій, Які Кардинально Змінять Наш Світ у 2024 Році та Після

6 Передових Технологій, Які Кардинально Змінять Наш Світ у 2024

Перебування на початковій грані кривої розвитку продукту має свої переваги та недоліки.

По-перше, концептуальні технології можуть бути представлені з застереженням, що те, що ви бачите сьогодні, не є остаточною формою продуктів. Є можливість удосконалення, коригування та поліпшення перед повною комерціалізацією.

З іншого боку, більшість фермерів менш схильні приділяти увагу технологіям, які можуть бути впроваджені тільки через п'ять, десять, а іноді навіть двадцять років. Покажіть мені, що може допомогти моєму господарству сьогодні, а не що може допомогти моєму господарству через два десятиліття.

Якщо фермери будуть ознайомлені з технологічними досягненнями та уявлятимуть, як вони будуть застосовуватися до виробництва врожаю в наступні роки, вони можуть планувати на майбутнє вже сьогодні.

Ось шість концепцій технологій та машин, які демонструють потенціал для підвищення ефективності та стійкості:

Bondioli & Pavesi Електронний Обмін Даних (EDI) привід валу від PTO

Bondioli & Pavesi Електронний Обмін Даних (EDI) привід валу від PTO

Фермер не може контролювати те, що він не може виміряти. Введення концепту привода валу від PTO компанії Bondioli & Pavesi.

"Розумна" концептуальна частина веде журнал і відображає дані про продуктивність із системи привода інструменту PTO до контролера в кабіні. Він відправляє попередження про передбачуване технічне обслуговування у кабіну трактора, так що оператор усвідомлює будь-які можливі проблеми з технічним обслуговуванням або продуктивністю.

Його вбудовані датчики передають в режимі реального часу дані про крутний момент, швидкість, осьову силу, а також вібрації, і він моніторить ступінь перекриття двох половин валу PTO. Таким чином, оптимізується продуктивність, а витрати на технічне обслуговування машини та час простою знижуються, згідно з компанією. Вал EDI було доопрацьовано з огляду на майбутнє, так що він зможе взаємодіяти як з сучасними конвенціональними, так і з майбутньою хвилею безпілотних тракторних платформ.

На момент написання цього тексту, привідний вал EDI ще не доступний для покупки у США.

New Holland – CR Twin Axial Rotor Комбайн Зернозбиральний

New Holland – CR Twin Axial Rotor

Розроблений у відповідь на транспортні регуляції по всьому світу, цей новий збиральний пристрій має унікальну горизонтально розташовану трансмісію. Цей інноваційний дизайн забезпечує максимальну потужність при підтримці ширини інструменту в межах загальноприйнятих дорожніх транспортних стандартів.

Також він оснащений центрально розташованим коробкою передач інструменту, що дозволяє значно збільшити ширину шасі та канал обмолоту. Збільшений канал обмолоту значно збільшує можливості збирання врожаю, згідно з New Holland, тобто користувачі можуть розраховувати на ефективний збір площі майже 2500 акрів за один сезон із новим комбайном.

Уперті поля перед обробітком очищуються через автоматизоване реверсивне штовхання, і запатентована система очистки оптимізована для більш ефективного завантаження зерна за допомогою мережі датчиків тиску та камер, які вимірюють і автоматично налаштовують параметри для отримання оптимального результату.

Інструмент доступний сьогодні. New Holland радить тим, хто зацікавлений, зв'язатися з вашим дилером для отримання додаткової інформації.

New Holland – T4 Електричний Трактор

New Holland – CR Twin Axial Rotor

New Holland, схоже, знайшов баланс між підвищеною ефективністю та безпекою оператора зі своїм новим акумуляторним T4 Електричним трактором. Компанія стверджує, що це перший електричний трактор з автономними функціями.

Підвищення ефективності оператора досягається за рахунок двох загальних режимів роботи, які тим, хто знайомий з безпілотними технологіями, швидше за все буде впізнаваний. Режим «Слідуй за мною» дозволяє оператору трактора виконувати полеві завдання поза кабіною, поки трактор продовжує працювати в автономному режимі. Він також дозволяє трактору слідувати за своїм оператором і реагувати на різні жести, які говорять йому зупинитись, йти, повертати і т.д. Режим Маршруту дозволяє безпілотну експлуатацію за визначеними направляючими лініями (лінії A-B, межі поля, точки на карті тощо), також.

Разом з цими цікавими функціями, покращені функції безпеки трактора - такі як відчуття 360-градусного поля зору через передні датчики, та автоматичне виявлення і з'єднання/роз'єднання інструментів на задньому PTO - поєднуються з унікальною конфігурацією, яка одного дня може виявитися дуже корисною для менших завдань на фермі.

New Holland говорить, що одиниці доступні зараз, і щоб отримати більше інформації, зв'яжіться з вашим дилером New Holland.

Nexat – Цілісна Система Виробництва Культур

Nexat – Цілісна Система Виробництва Культур

Nexat означає Наступне Покоління Аграрних Технологій, і німецький стартап втілив своє власне захоплююче бачення майбутнього сільськогосподарської техніки.

Цілісна Система Виробництва Культур - це дизельне, електричне широкоспанне носійне транспортне засіб зі замінними інструментами, яке може виконувати полеві завдання за допомогою наявних модульних прикріплень. Інструменти можна замінити менше ніж за 10 хвилин одним оператором.

Nexat побудував і продав між 18 і 20 носійних транспортних засобів цього року, за словами Ганни Овергей, менеджера з маркетингу.

"У нас є машини, які працюють в Україні, Румунії, Німеччині, Сполучених Штатах і Бразилії", - поділилася вона, відзначивши зростаючий інтерес з боку фермерів з Східної Європи і Канади.

Як і багато сільськогосподарських інновацій останнього часу, все залежить від складної мережі передових датчиків, які надають дані в реальному часі до алгоритмів штучного інтелекту / машинного навчання. Автономна експлуатація відкладена на майбутнє, але зараз унікально розташована кабіна оператора пропонує 320 градусів захищеного огляду.

"Ця машина побудована для роботи 24 години на добу, тому порівняно з людиною, яка працює 8 годин, у вас досить великий пропускний потік", - додала Овергей.

Saphir - прилад GrindStar

Nexat – Цілісна Система Виробництва Культур

Цей новий інструмент є результатом спільного розвиткового проекту між трьома німецькими виробниками обладнання. Колектив співпрацював над дизайном, що створює оптимальні умови на полі для проростання самосівних злаків, насіння сидератів або наступного міжрядкового посіву у першому післяжнивальному проході.

Пасивно обертаються ротори обробляють ґрунти дуже плоско, що робить однорідне розподілення обробленої землі. Поліпшене розділення грунту від решток (решток) та подальша обробка полевих решток створюють ідеальні умови для розкладання решток.

Цей процес може відбуватися на швидкостях до 11 миль на годину, тому оператор здатен покрити більше території, витрачаючи менше пального. 

Steyr/Case IH – Гібридний Трактор з Перемінною Передачею

Цей гібридний дизельно-електричний концептуальний трактор був розроблений для зменшення викидів СО2, а також як енергоефективна альтернатива.

Трактор оснащений 260-сильним дизельним двигуном, який встановлено в переробленому передньому відсіку поряд з двома інтегрованими електродвигунами. Дизельний двигун живить генератор на борту, який передає енергію електродвигунам. Електрика перетворюється на механічну енергію і передається назад через диференціал передньої осі. На борту також є "суперконденсатори", які накопичують зайву вироблену енергію до моменту її використання.

Системи відновлення енергії гальмування також захоплюють та передають енергію в систему розподілу енергії трактора, подібно до технології регенеративного гальмування Tesla в автомобілях. Серед інших важливих особливостей - електричне кермо та режим "E-Eco" для водіння з дизельного на електричний при низьких швидкостях.

Гібридний трактор з перемінною передачею все ще знаходиться в фазі прототипу і наразі не доступний для придбання.

asdf