Секрет вдалого виходу на агроринок «Солантіс Україна»

«Солантіс Україна» — сервісна багатопрофільна компанія-імпортер, яка постачає унікальну продукцію від найкращих світових виробників для аграріїв України, надаючи дієві технології для вирішення цілого комплексу завдань.

Основними напрямами діяльності «Солантіс Україна» є:

  • імпорт гранульованих мінеральних добрив;
  • спеціальних добрив для позакореневого живлення рослин;
  • засобів захисту рослин;
  • посівного матеріалу.

Компанія надає широкий агрономічний супровід, гнучкі фінансові умови для партнерів і забезпечує комплексну маркетингову підтримку. На сьогодні «Солантіс Україна» завоювала довіру понад 1000 клієнтів з усіх куточків України.

Для кожного аграрія важлива не лише якість купованої продукції, а й чесність, відкритість. Саме тому комерційний директор «Солантіс Україна» Віталій Миколайович Бондаренко відповів на низку запитань, що цікавлять клієнтів компанії та потенційних партнерів.

Солантіс Україна

«Солантіс Україна» співпрацює з іспанською компанією Eurofertilizantes Valencianos S.L. Які результати можуть отримати аграрії в Україні з продукцією торгової марки FERTIVAL?

Eurofertilizantes Valencianos S.L. є світовим лідером у виробництві спеціальних добрив для позакореневого живлення рослин: біостимуляторів, антистресантів і коректорів живлення. Компанія веде свою діяльність уже протягом 40 років. На основі здобутого досвіду Eurofertilizantes Valencianos S.L. створила унікальні добрива для всіх культур. Якість кожного продукту жорстко контролюється не лише на сучасному виробництві в Іспанії, а й через міжнародні зобов’язання. Добрива компанії поставляються на світовий агроринок: до країн Європи, Азії, Латинської Америки, Північної Африки і Близького Сходу та понад 30 інших держав.

Eurofertilizantes Valencianos S.L. постійно вдосконалює лінійку своєї продукції та працює над зменшенням шкідливого впливу на довкілля. Отож компанія виготовляє також органічні добрива, що затверджені сертифікатом ECOCERT-SOHISCERT.

Солантіс Україна

Продукти FERTIVAL вирізняються насамперед найвищими показниками якості, що гарантує дієву і безпечну роботу на сільськогосподарських культурах. Наприклад, амінокислоти, що входять до складу добрив, добуваються лише з рослинної сировини, лише вільні й отримані м'яким способом ферментативного гідролізу. Мікроелементи у складі повністю хелатовані, що гарантує їхню швидку, безпечну і повну роботу. Також деякі продукти FERTIVAL містять водорості. Для виробництва спеціальних добрив використовуються тільки Ascophyllum nodosum з сировини, яку добувають в екстремальних умовах північної частини Атлантичного океану, що гарантує найвищий вміст фітогормонів.

У чому полягає секрет вдалого виходу на агроринок «Солантіс Україна»?

«Солантіс Україна» — це команда кваліфікованих і досвідчених фахівців, об’єднаних спільною метою. Для нашої компанії люди — це пріоритет. Розуміння головних цілей і злагоджена послідовна робота дозволяють швидше досягти найвищих результатів і більш гнучко адаптуватися до вимог ринку.

Разом ми впровадили низку сучасних рішень, завдяки яким проводимо якісні консультації для клієнтів та оперативно реагуємо на їхні запити:

  • «Солантіс Україна» має колектив досвідчених менеджерів, які відмінно знають агроринок України і працюють у всіх регіонах України, що надає нам можливість бути максимально доступними для кожного партнера.
  • У штаті «Солантіс Україна» працюють кваліфіковані агрономи і науковці для формування прогнозів, надання рекомендацій і проведення випробувань.
  • Компанія має збалансовану побудовану комерційну й маркетингову політику.

Які напрями діяльності «Солантіс Україна» планує відкривати далі і чи планує запускати нові проекти?

Компанія націлена на постійний розвиток, тому зараз ми активно відкриваємо нові напрями діяльності. На 2021 рік заплановано запуск лінійки засобів захисту рослин, яка включатиме понад 20 препаратів, що будуть максимально задовольняти потреби аграріїв. Окрім цього, ми плануємо відкрити лабораторію, завдяки якій зможемо кардинально підвищити рівень надання сервісних послуг і допомоги нашим клієнтам. Консультанти «Солантіс Україна» матимуть матеріально-технічну базу для здійснення комплексної діагностики поля, хімічного аналізу ґрунту, моніторингу стану посівів, визначення локальних проблем на полях та інших агрономічних заходів, щоби надавати інноваційні дієві рішення для підвищення ефективності агропідприємств наших клієнтів.

Команда «Солантіс Україна» має амбіційні плани. Протягом найближчих 5 років ми плануємо стати активним учасником в усіх сегментах агроринку та забезпечувати аграріїв повним комплексом продукції для отримання максимального врожаю. 

Щодня ми керуємося гаслом: «Солантіс — ваша точка зростання!». Ми відкриті до співпраці і прагнемо, щоби «Солантіс Україна» стала сильним поштовхом для зростання кожного нашого клієнта. Ми націлені на довготривале, продуктивне та взаємно вигідне партнерство.

Дистриб’ютори Solantis

Олеся Мартюк

asdf