Овочі як швидка готова закуска — новий європейський тренд

Люди у світі стали помітно більше дбати про своє харчування. Тому швидка й здорова закуска у вигляді овочів, готових до споживання та гарно запакованих, стала новим європейським трендом. Особливо це зручно для людей, у яких є діти, мандрівників та тих, хто веде активний спосіб життя. Про це з посиланням на польський портал Warzywapolowe розповідає Agronews.

європейський тренд

Для виробників така тенденція — нагода проявити фантазію у маркетингу: барвисті етикетки, форма й розміри упаковок. Також це чудова можливість для експериментів та просування незвичних ще для українських споживачів продуктів. Популярними є різноманітні мікси вже нарізаних овочів та комбінації для приготування страв. Для людей, які мають дуже мало вільного часу та не встигають готувати вдома, це порятунок.

Приклад польських виробників

У Польщі найпопулярнішим серед споживачів є «італійський бульйон», тому підприємці найбільше увагу звернули на нього. Також компанії прагнуть виділитися тим, що пропонують органіку в оригінальних упаковках. Таким чином цей сегмент ринку швидко зростає.

В Україні також є можливості для розвитку, зокрема цей європейський тренд актуальний для містян. Головне — правильно підібрати пакування: воно повинне бути не лише візуально привабливим, а й довго зберігати овочі свіжими.

Редакційна команда MIZEZ

asdf