Псевдоперевірки в Київській області

Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області разом із представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Національної поліції здійснюють перевірки підприємств, що займаються реалізацією продуктів харчування, лікарських засобів, предметів медичного призначення та засобів зв’язку. Такий моніторинг проводиться для контролю дотримання заходів, спрямованих проти поширення коронавірусу в Україні.

Псевдоперевірки в Київській області

Водночас почали надходити повідомлення від власників господарств Київської області про випадки шахрайства. Невідомі особи називаються представниками Держпродспоживслужби та проводять «перевірки» дотримання обмежувальних заходів. Шахраї погрожують штрафами та вимагають хабарі за нібито виявлені порушення для «залагодження конфлікту».

Як захиститися

Головне управління Держпродспоживслужби закликало власників господарств бути пильними. Якщо до вас завітали для перевірки підприємства, вимагайте від фахівців назватися та показати службові посвідчення для підтвердження їхніх повноважень. Якщо маєте обґрунтовану підозру в шахрайстві, оперативно повідомте про це поліцію та зателефонуйте за номером (044) 406-38-13 (Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства).

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf