Boris Bond 958і: найбільш потужний трактор презентували в Україні

Нещодавно було презентовано найбільш потужний трактор в Україні. Це модель Boris Bond 958і, розробка якої тривала сім років. При всіх перевагах трактора, він коштує втричі менші, ніж його закордонний аналог.

Boris Bond 958і: найбільш потужний трактор презентували в Україні Mizez

Якісна вітчизняна техніка

Наразі дана модель є найбільш потужною в Україні. Трактор має двигун із потужністю 580 кінських сил, виробник – Volvo. При цьому, дана техніка випускається у двох варіантах. Вона може бути оснащена автоматичною або механічною КПП. Кабіна відрізняється оригінальною розробкою – це повністю вітчизняний дизайн.  

 Трактор належить до сьомого класу тяги. Він має несучі вузли та агрегати від трактора К-701. Розробники говорять, що такий тривалий строк розробки – 7 років – пояснюється пошуком надійної компоновки силового автомобільного агрегату та самого трактора. У результаті отримали саме ту техніку, яку й планували створити. Хоча, модель потребує ще доопрацювання дрібних деталей.

Маса трактора – 12,8 тонн, він розвиває робочу швидкість 12 кмгод, а транспортна складає 38 кмгод. Ще одна перевага даної моделі – втричі менша вартість у порівнянні зі схожою моделлю виробництва США – Challenger.

Щоб отримувати новини вчасно, підпишись на наш телеграм-канал

Редакційна команда MIZEZ.

Олександр Власюк

теги :

Схожі статті по темі:

asdf