Досягнення української агросфери

12 березня 2020 року у Національному реєстрі рекордів було зафіксовано новий рекорд у сфері агрономії.

Про це повідомляє Facenews. На ютуб-каналі Growex було викладено 585 агровідео.

В чому ж полягає ідея й новизна цього каналу й чим він виділяється з-поміж інших?

  1. Тут зібрані запитання фермерів з усієї країни. У кожному ролику — 1-2 запитання й докладні відповіді експертів на них.
  2. Агропитання можуть задавати всі: від студента-першокурсника аграрного університету до агронома-професіонала, який хоче спробувати нові технології й не знає, як до них підступитися.
  3. Усі відео зібрані за зручними списками відтворення (наприклад, бренди, новини, фінансова грамотність), тож у будь-який момент ви можете легко знайти те, що вас цікавить.

Автори каналу пропонують розділи, які будуть цікаві всім, хто задіяний у сфері агро (і не тільки!): наприклад, “АгроФейл”, “Люди Поля” (розмови із досвідченими агрономами) тощо.

Тож не дивно, що таке досягнення української агрономії було удостоєно відзнаки у номінації “Наука і технології” у Національному реєстрі рекордів України.

Youtube-канал, який був заснований з ініціативи кількох креативних аграріїв, виріс у великий популярний ресурс. Від самого початку команда “Growex” постійно вдосконалювалася й дізнавалася нове зі світу агро разом зі своїми підписниками.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf