Добрива, які гарантовано дають результат!

У «Солантіс Україна» працює сильна команда досвідчених висококваліфікованих спеціалістів. На основі багаторічного досвіду, експертних знань в агрономії й розуміння аграрного ринку фахівці точно знають, чого саме бракує клієнтам, отож визначили ряд необхідних продуктів, які нині компанія представляє в Україні. 

 

Восени минулого року менеджери «Солантіс Україна» проконтролювали закладення дослідних ділянок із внесенням гранульованих добрив ICL PKpluS у різних регіонах України. Це необхідно для отримання достовірної, неупередженої інформації щодо дієвості продукції! 

 

У чому полягає унікальність добрив від ICL Innovative Agricultural Solutions?

«Солантіс Україна» напряму співпрацює зі світовими лідерами, зокрема ICL Innovative Agricultural Solutions та Eurofertilizantes Valencianos S.L., що дає можливість компанії бути не просто постачальником продуктів традиційних технологій, а завоювати масовий ринок завдяки цілій низці переваг.

Компанія ICL Innovative Agricultural Solutions (Нідерланди, Бельгія) є частиною міжнародного концерну ICL Group, що входить до 5 найбільших виробників добрив у світі.

Гранульовані добрива ICL PKpluS складаються з унікальних елементів, які відіграють вирішальну роль в основному ґрунтовому живленні рослин. Це нове покоління добрив із пролонгованим (контрольованим) механізмом дії та вивільнення елементів.

ICL є першою компанією у світі, яка почала видобувати унікальний мінерал — полісульфат, що входить до складу гранульованих добрив ICL PKpluS. Відтепер українські агровиробники також мають можливість отримувати цей продукт.

Добрива ICL PKpluS складаються з сировини високої якості, яка повністю водорозчинна, легкодоступна для рослин і здатна закривати більшість потреб в елементах ґрунтового основного живлення рослин. При цьому продукція пропонується за доступною ринковою ціною.

Добрива, які гарантовано дають результат! Mizez.com

Представники «Солантіс Україна» впевнені, що завдяки максимальній ефективності добрив ICL PKpluS можна очікувати реального збільшення врожайності агропідприємств від 7% до 15%. Цей факт підтверджують результати дослідів у Польщі, Румунії, Болгарії, Франції, інших європейських державах і по всьому світу. На сьогодні вже понад 500 аграріїв у різних регіонах України відзначили високу ефективність добрив від «Солантіс Україна».

Важливо звернути увагу на те, що виробники в Україні недостатньо приділяють увагу таким елементам як калій, сірка, кальцій, магній, а також важливості застосування цих елементів на культурних рослинах.

Аналогічна ситуація відбувалася 15-20 років тому на ринку засобів захисту рослин. Найближчим часом сільськогосподарські виробники однозначно побачать переваги добрив із контрольованим вивільненням та наявністю всіх необхідних рослині елементів. Команда «Солантіс Україна» вважає, що саме такі добрива завоюють прихильність аграріїв України та стануть новим трендом в мінеральному живленні.

Результати дослідів із гранульованими добривами ICL PKpluS вражають!

На сьогодні ринок перенасичений добривами різних видів, однак аграрії повинні навчитися правильно їх відрізняти і застосовувати. Саме тому представники «Солантіс Україна» активно проводять семінари, пильно стежать за правильним закладанням дослідних полів у господарствах і застосуванням відповідних технологій. Тільки так можна показати реальні переваги продукції та сприяти розвитку в Україні розумного землеробства.

Від середини січня фахівці компанії провели вже понад 20 семінарів у різних регіонах України щодо правильного застосування добрив та організували велику кількість індивідуальних зустрічей із потенційними клієнтами.

Наразі менеджери компанії оцінюють результати на випробувальних ділянках у різних куточках України, а також закладають нові досліди.

Відмінні результати показали добрива ICL PKpluS для стійкості озимого ячменю до хвороб на дослідній ділянці у ТОВ «Сан і Сан Маріуполь ЛТД», що є структурним підрозділом ТОВ «Таврійська Перспектива». Господарство розташоване у с. Благодатне, Іванівський р-н, Херсонська обл.

Добрива, які гарантовано дають результат! Mizez.com

Випробувальні ділянки на зрошенні. Попередник — озимий ячмінь, після нього — пожнивна соя, а потім знову озимий ячмінь сорту Снігова королева. Посів проведено 10 жовтня 2020 року, що спровокувало додаткове ураження культури плямистостями. При посіві використано добрива ICL PKpluS 29-5 (+2MgO+21CaO+18SO3) і ICL PKpluS 20-20 (+2MgO+15CaO+14SO3), а на контролі — 16-16-16. Добрива вносилися в нормі по 100 кг. Усі ділянки весною оброблені фунгіцидом, інсектицидом та підживлені азотом за стандартною технологією господарства.

Добрива ICL PKpluS 29-5 (+2MgO+21CaO+18SO3) і ICL PKpluS 20-20 (+2MgO+15CaO+14SO3) мають відмінності у складі, а отже, — свої унікальні переваги. ICL PKpluS 29-5 містить 29% фосфору, 5% калію, магній, кальцій і сірку. ICL PKpluS 20-20 містить 20% фосфору, 20% калію і також магній, кальцій та сірку. Залежно від умов і потреб можна вибрати варіант, який потрібен саме вам!

На контролі станом на 29.04.2021 спостерігалася досить непогано розвинена коренева система і вегетативна маса. Однак рослини були сильно уражені плямистостями. На ділянці, де були внесені добрива ICL PKpluS, рослини озимого ячменю мали міцний вузол кущення, добре розвинену кореневу систему та більшу кількість продуктивних пагонів: три, а то й чотири продуктивних стебла, які краще розвинулися, ніж на контролі.

Варто звернути увагу на те, що на ділянці, де були застосовані добрива ICL PKpluS, рослини були набагато менше уражені хворобами завдяки балансу доступних елементів живлення. Особливо важливу роль у формуванні міцної клітинної стінки відіграв водорозчинний кальцій. Таким чином елемент сприяв підвищенню імунітету рослини до грибкових захворювань. Зважаючи на всі ці фактори, добрива ICL PKpluS 29-5 (+2MgO+21CaO+18SO3) і ICL PKpluS 20-20 (+2MgO+15CaO+14SO3) дадуть змогу рослинам озимого ячменю сформувати більший врожай.

Активні дослідження дієвості добрив ICL PKpluS

Добрива ICL PKpluS ефективні не лише для польових культур (злакових, ріпака, сої), а й для технічних (картоплі, цукрового буряка), високоінтенсивних (томатів, цибулі та інших овочевих, ягідних, плодових культур).

Спеціалісти «Солантіс Україна» пропонують комплексний підхід у тестуванні продукції європейського рівня якості. Зокрема ТОВ «Агрофірма П'ятихатська» (Кіровоградська обл., Петрівський р-н, с. Володимирівка) випробовує гранульоване добриво ICL PKpluS 20-20 (+2MgO+15CaO+14SO3) з конкурентними продуктами на посіві гороху.

Добрива, які гарантовано дають результат! Mizez.com

У господарстві ICL PKpluS 20-20 внесли при посіві гороху сорту Мадонна. На контролі застосовано продукт іншої відомої торгової марки (N15, P20, S16, Ca11, Mg3, Zn 0,5%). Норма внесення — по 100 кг/га. Попередник — соняшник. Перед висівом було проведено дискування ґрунту на 15 см. Посів здійснено 1 квітня 2021 року.

Добрива, які гарантовано дають результат! Mizez.com

Менеджери «Солантіс Україна» супроводжують досліди від закладки до збирання врожаю, тому ви зможете разом зі спеціалістами компанії оцінювати результати на всіх етапах розвитку рослин. Детальнішу інформацію про результати досліджень ви можете дізнатися на сайті «Солантіс Україна».

Редакційна команда MIZEZ

Денис Кулішов

Схожі статті по темі:

asdf