Оновлення управління реєстрами земельних ділянок в IT-системі управління земельним банком AgriChain land

Ефективне управління земельним банком - це якісне структурування великого обсягу даних та оперативна робота для прийняття ефективних управлінських рішень. Однією з головних проблем управління земельним банком великих та середніх компаній в Україні є зіставлення та об'єднання різних, неструктурованих даних великих обсягів, часто зберігаються в різних цифрових, а нерідко й паперових форматах.

Команда фахівців AgriChain веде постійний збір зворотного зв'язку від користувачів системи AgriChain Land для розвитку та вдосконалення програмного функціоналу продукту.

З метою оптимізації роботи з картою в системі, а також, шарами карти (G-Hybrid, G-Satellite, G-Streets, G-Terrain, OpenStreet, Bing-Aerial, Bing-Road, призначені для користувача шари) розробка front-end частини продукту була переведена на React (JavaScript-бібліотека з відкритим вихідним кодом) з використанням компонентної моделі. Це рішення дозволило створити робочий набір компонентів та надалі, під час розробки нового функціоналу перевикористати їх з мінімальними змінами. Дане рішення підвищує якість коду та його підтримування в майбутньому.

Наприклад, розробивши компонент "Карта" для системи AgriChain Land, з усіма видами шарів (системних та підтримкою призначених для користувача), в майбутньому цей компонент вбудовується в будь-яке місце додатки з мінімальними затратами з боку розробників, що прискорює розробку та систематизує структуру frontend`а.

Побудовано великий функціональний блок для створення в системі часткових обмінів земельних ділянок, так як крім проблем з обробки бігдати, існують законодавчі норми, що сприяють створенню такого унікального явища в агробізнесі України, як «шахматка».

Відтепер, користувач AgriChain Land, фахівець земельного управління агрокомпанії, в три етапи фіксує частковий обмін:

  1. Створює власний земельний полігон на карті, а система автоматично розраховує площу за кожною земельною ділянкою;
  2. Створює зовнішній полігон або вибирає з існуючих в системі земельну ділянку;
  3. Алгоритми системи створює договір обміну з усіма необхідними реквізитами для роботи, звіт з урахуванням всіх часткових обмінів, а також у всіх користувачів системи конкретної агрокомпанії з'являється можливість проводити візуальний аналіз ділянок на карті.

Удосконалення крайнього релізу системи управління земельним банком AgriChain Land підвищують ефективність роботи фахівців усіх напрямків: розробники підвищують якість коду, а фахівці-користувачі, набагато ефективніше зможуть проводити аудит, наповнювати інформацією бази даних, формувати достовірні управлінські звіти, фіксувати договору обміну всіх типів, а саме головне: підвищити якість управління земельним банком компанії.

Схожі статті по темі:

asdf