Американські фермери втратили тисячі тонн врожаю

Через карантин та пов’язані з ним обмеження американські фермери втратили тисячі тонн врожаю. Тепер аграрії стверджують, що без урядової підтримки вони й надалі змушені будуть буквально знищувати власний врожай. А це загрожує продовольчою кризою в майбутньому.

Американські фермери втратили тисячі тонн врожаю Mizez

Наслідки карантину

Виробники сільськогосподарської продукції в США наразі змушені знищувати свою продукцію, адже вона швидко псується. Якщо раніше було де і кому їх реалізовувати, то наразі тисячі тонн товару залишається на складах. У першу чергу, криза пов’язана із закриттям закладів громадського харчування, готелів. Швидше за все псуються помідори, зелена квасоля, салат.

Американські фермери розраховують лише на підтримку уряду, який допоміг би їм пережити кризу та не втратити бізнес. Адже пошуки інших каналів збуту – наприклад, роздрібних покупців – справа марна.

Наразі об’єднання фермерів не втрачають надії, чекають на урядову допомогу та намагаються хоч якось врятувати свою продукцію. Зокрема, вони залучають ритейлерів та домовляються про безкоштовні постачання до державних шкіл.

Допомога уряду

Міністерство сільського господарства країни слідкує за ситуацією та готує заходи, які змогли б полегшити становище фермерів.

Наразі для подолання наслідків карантину створено пакет допомоги, який буде направлений домашнім господарствам та підприємствам. Його розмір складає 2,2 трлн доларів.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf