МХП прокоментувала “вказівки” Антимонопольного комітету | MIZEZ

Нещодавно Антимонопольний комітет України дав рекомендацію компанії МХП щодо необхідності збереження виробництва і реалізації курятини. Представники компанії відповіли, що зменшувати обсяги виробництва не збиралися та надалі продовжуватимуть забезпечувати українців курятиною в повному обсязі, йдеться в офіційному коментарі прес-служби МХП.

МХП прокоментувала “вказівки” Антимонопольного комітету | Mizez

Відповідь Антимонопольному комітету

Раніше Антимонопольний комітет рекомендував МХП зберігати стабільність виробництва та не зменшувати реалізацію курячого м’яса на український ринок. Керівництво компанії запевнило комітет в тому, що зменшення обсягів виробництва не планується, навпаки МХП працює в посиленому режимі.

МХП, як лідер із виробництва курячого м’яса, наразі працює на повну потужність для того, щоб українські споживачі мали якісний та доступний продукт. На підприємствах дотримуються всіх норм безпеки.

Соціальна відповідальність

МХП є соціально відповідальною компанією. У період коронавірусної інфекції вона спрямувала 84 млн гривень на боротьбу з нею. Так, надається підтримка лікарням у Черкаській та Вінницькій областях.

Безперебійне виробництво також дозволяє зберегти робочі місця та заробітні плати у повному обсязі. А це важливо у період, коли відбувається скорочення працівників на більшості підприємств і люди втрачають кошти для життя. Окрім цього, компанія є важливим елементом для підтримки економіки країни. Наразі МХП експортує свою продукцію у 80 країн світу.

Компанія наголошує на тому, що зменшувати темпи виробництва не збирається. У такий складний період це дозволить зберегти якнайбільше робочих місць, дати споживачам якісний товар за прийнятною ціною, а також зробити свій внесок в українську економіку.

Нагадаємо, що МХП є найбільшим виробником курятини та її експортером за кордон. Найбільш відомим брендом компанії є «Наша Ряба».

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf