Як аграрію заробити протягом карантину?

Розповідаємо про один із вдалих прикладів того, як аграрію заробити під час карантину (й успішно продовжувати роботу після його завершення).

як аграрію заробити під час карантину

Протягом періоду карантину світ блискавично змінюється. Всім галузям бізнесу це слід враховувати, щоб залишитися “на плаву”. Українські фермери теж змушені пристосовуватись до нових реалій. 

Доставка вітамінів додому

Проект “Вітамінна коробка” був спільно створений аграріями Півдня для того, щоб доставляти українцям зелень і свіжі овочі. Про це пише газета “Агробізнес сьогодні”.

Протягом карантину потрібно ввести до раціону свіжі необроблені продукти для здорового травлення й покращення імунітету. 

Компанія “Fresh Salat” є одним із постачальників проекту “Вітамінна коробка”. Її співзасновниця Ольга Шкрібляк зазначила в інтерв’ю, що з онлайн-доставками компанія почала працювати ще з 2017 року, однак зараз робота вийшла зовсім на новий рівень. Люди почали більше вживати здорової їжі, можливості якісної та зручної доставки покращилися.

До того ж, під час карантину продуктові ринки, де можна купити сезонну зелень, тривалий час були закриті. А на полицях супермаркетів сезонні овочі часто були просто неякісними. Тому індивідуальна доставка свіжої продукції стала розумним рішенням для кожного та прикладом того, як фермери можуть заробляти навіть протягом карантину. 

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf