З новими комбайнами John Deere S780і – одразу до виконання польових робіт!

В кожному куточку України вже стартував період збору врожаю озимих культур. У когось раніше, у когось пізніше – залежно від погодних умов та готовності поля до збору врожаю.

На господарстві «Бучачагрохлібпром» жнива почалися в день офіційної передачі ключів від 4 новеньких комбайнів John Deere S780і – 10 липня 2020 року.

Чому віддали перевагу компанії «Агросем», як відбувалася передача техніки та які перші враження власника господарства від сучасної техніки, – дізнавалися в прес-служби «Агросем».

«Стабільність, відповідальність та професіоналізм фахівців компанії «Агросем» відкрили для нас новий вектор співпраці та дали змогу вийти на високий рівень довіри до них.

Кожен господар розуміє: якщо йтимеш в ногу з часом, то мінімізуєш втрати та примножиш ефективність! Саме тому й прийняли рішення про придбання 4 сучасних комбайнів.

Поспілкувавшись з партнерами «Агросем», проаналізувавши ринок та оцінивши переваги John Deere, прийняли рішення», – сказав Петро Іванович Гадз, Герой України, засновник та власник ТОВ «Бучачагрохлібпром».

Одне з найпотужніших господарств Тернопільщини, яке є лідером ринку сільського господарства, обрало для свого парку техніки нові сучасні комбайни John Deere S780і.

Представники компанії «Агросем», колектив «Бучачагрохлібпром» та найближчі друзі зібралися в польовому форматі для привітання Петра Івановича Гадза з важливим кроком в бік розвитку та підсилення потужностей господарства.

Керівник відділу нової техніки компанії «Агросем» Артур Левицький та представники компанії побажали, аби невтомна праця завжди увінчувалася успіхом, закладала міцний фундамент завтрашнього дня, а примноження потужностей швидко окупалося та приносило прибутки!

Після чого комбайни John Deere S780і одразу вийшли в поле для збору озимого ячменю.

«Компанія «Агросем» передала нам комбайни, вже готові до польових робіт, тому ми саме їх першими випустили до збору врожаю 2020!», – поділився Петро Іванович Гадз.

Всі вони оснащені інноваційними рішеннями для більшої ефективності під час збору врожаю, мінімізації втрат зерна та комфорту оператора:

  • JDLink Connect – для максимально точного відстеження стану комбайна, що забезпечує підвищення продуктивності при збиранні врожаю;
  • інтегрована система налаштування ІСА2 – забезпечує прості налаштування машини під відповідну культуру з автоматичним підтриманням заданих параметрів;
  • Active Terrain Adjustment – система, що дозволяє максимально підвищити якість зерна і скоротити його втрати при роботі на нерівній місцевості.
  • GreenStar Harvest Monitor – забезпечує зручний перегляд показників врожайності та вологості культури;
  • система автоматичного водіння AutoTrac – для управління комбайном в ході збирання врожаю, що забезпечить збільшення продуктивності комбайна та одночасно зменшення експлуатаційних затрат;
  • ресивер StarFire 6000 з останніми активаціями – розширюють базові функціональні можливості комбайна по збору та передачі інформації по зібраному врожаю.

Усе це дає можливість по максимуму використовувати потенціал комбайна.

Партнерський матеріал

Схожі статті по темі:

asdf