Лайфхак: як гарантовано отримати високі результати

Українські аграрії вже закінчують висівати соняшник та активно сіють кукурудзу і сою, які на початку травня вже розпочнуть вегетацію. Хімічні, фізичні, механічні та біологічні процеси, які безпосередньо проходять в ґрунті, є причиною недостатньої кількості елементів для живлення рослин. У цей момент культури потрібно забезпечити додатковим живленням.

Усі поживні речовини рослина поглинає коренем і транспортує їх до плодів через ксилему. Але є і інша провідна система — флоема, через яку транспортуються елементи до плодів, поглинуті листками. Рух по флоемі є швидшим, ніж по ксилемі.

Про альтернативне джерело надходження мікро- та макроелементів для формування врожаю та підвищення генетичного потенціалу ми дізналися у керівника відділу з розвитку продуктів та агрономічної підтримки «Агросем»Богдана Горбунова.

За словами експерта, позакореневе внесення елементів живлення є альтернативним джерелом надходження мікроелементів. Зокрема бор, цинк, марганець, молібден мають дуже добру мобільність по флоемі і рухаються з листків до новоутвореного насіння набагато швидше та ефективніше, ніж з кореня по ксилемі, включаючись у різні процеси їхнього життя та посилення росту.

Він провів неодноразові дослідження на полях та рекомендує аграріям зі всієї України обрати надійні та якісні добрива для отримання високих врожаїв!

YaraVita Брасітрел Про — це своєрідні вітаміни для прибутку. Використовуючи рідке добриво YaraVita Брасітрел Про, особливо на ґрунтах із низьким вмістом мікроелементів, рослини отримують достатню їх порцію, тим самим забезпечуючи реалізацію свого потенціалу. Його створено спеціально для олійних та бобових культур.

Містить кальцій, магній, бор, марганець та молібден. Така комбінація елементів дає змогу застосовувати його як на ранніх етапах росту та розвитку, так і всередині вегетації.

YaraVita Комбіфос — «Red Bull» для ваших рослин! Це добриво має бути першим препаратом в «аптечці» агронома для розвитку кореневої системи рослин. Він містить високу концентрацію доступного фосфору для рослин — 440 г/л. А ще — калій, магній, марганець та цинк, які сприяють фотосинтезу, активізують кущіння злакових культур, пробуджують точку росту та стимулюють до росту кореневу систему рослин.

YaraVita Бортрак 150 — бестселер на ринку мікродобрив. Якісне, безпечне, зручне у використанні та дуже ефективне для польових культур на будь-яких типах ґрунту. Бор впливає на швидкість запилення та на ріст пилкової трубки у ріпаку, соняшнику, сої, кукурудзи, цукрового буряку, картоплі.

YaraVita Бортрак 150 є саме тим інструментом, який забезпечить максимальний вихід продукції та прибутку.

YaraVita Цинтрак 700 — метал росту та розвитку кукурудзи. Це добриво містить у 8-10 разів більше цинку, ніж у типових рідких хелатних добривах і у 3-4 рази більше, ніж у рідинах на основі сульфатів чи нітратів. А це — позитивний вплив на розвиток кореневої системи, розвиток точки росту, стійкість до посухи, високих температур і інших несприятливих факторів.

 

Агросем

YaraVita Молітрак 250 — унікальність високого врожаю. Поєднання молібдену та фосфору є ефективним агроприйомом для збільшення врожайності бобових культур та є унікальною композицією на ринку України. Молібден, що містить добриво, підвищує поглинання фосфору рослинами, бере участь у диханні рослин, позитивно впливає на посухостійкість і морозостійкість рослин. А фосфор, який входить до складу продукту, забезпечує рослину енергією, необхідною для відновлення молекули азоту. Також посилює ріст кореневої системи, позитивно впливає на бактерій та формування насіння.

«Я розповів про ТОП-5 препаратів, з використанням яких ви зможете отримати високі результати урожайності, а отже — і прибутки! Цієї весни я бажаю кожному аграрію достатньої кількості вологи та мудрих рішень при виборі добрив! А всі добрива, які я рекомендую, ви можете обрати з портфоліо “Агросем”» — Богдан Горбунов.

За матеріалами «Агросем»

Схожі статті по темі:

asdf