Вчасна підготовка до сезону — запорука успіху

Щоденна праця аграрних компаній робить Україну сильнішою. Цьогорічна весна у всьому світі змінила звичний формат життя, проте незмінними залишися зобов’язання. Ми поспілкувалися з представниками компанії «Агросем» та запитали, яким для них був цьогорічний сезон, чи все вдалося реалізувати та чи вплинув коронавірус на їхню роботу.

У компанії розповідають: 

«Поки весь світ бореться з коронавірусом, наші продакт-менеджери, менеджери з продажу, сервісні інженери та загалом вся компанія «Агросем» робить усе можливе, аби аграрні господарства мали змогу вчасно придбати техніку, виконати сервісні налаштування, безперебійно провести посівну кампанію, контролювати стан посівів та приймати невідкладні рішення з їх обробки».

Представники компанії також зазначили, що попри виклики цьогорічної весни вони разом з партнерами успішно завершили сезон посівних робіт.

Під час сезону команда відділу логістики «Агросем» 24/7 оперативно реагувала на всі заявки. За період польових робіт було доставлено близько 120 одиниць причіпної та самохідної техніки, понад 55 тис. тонн мінеральних добрив (з них 11 тис. тонн по вузькій європейській колії через власний термінал у м. Мостиська-2), 180 тис. посівних одиниць насіння та 670 тис. л засобів захисту рослин.

«Наші продакт-менеджери та менеджери з продажу щодня працювали в полях, допомагали аграріям зі всієї України прийняти правильні рішення для захисту озимих культур, на які цього року негативно впливали зміни клімату».

Також представники компанії разом з партнерами успішно заклали демонстраційні посіви.

Щоб партнери мали змогу відчути переваги та пересвідчитися в ефективності, якості і продуктивності техніки від провідних виробників John Deere, Vaderstad і Kramer, демо-драйвери «Агросем» проводили демонстраційні покази техніки. Цього сезону на території Західної України їх відбулося більше 60. 

Серед них близько 30 показів сівалок Vaderstad та John Deere, понад 25 показів тракторів серії 6M та 6B від John Deere, 5 показів обприскувачів M732 від John Deere та 6 показів навантажувачів Kramer.

Зараз компанія продовжує активно працювати над майбутнім врожаєм. Триває безперебійна робота й оперативна доставка товарів. Наразі всі продукти, необхідні для виконання літніх та осінніх польових робіт, знаходяться на складах компанії (загальною площею понад 13 тис. м²). Серед них: добрива Yara, інсектициди, фунгіциди, пестициди провідних світових виробників Alfa SmartAgro, Corteva Agriscience, Summit-Agro, насіння озимих культур європейської селекції тощо.

Серед одиниць техніки, зазначають у компанії, найактуальнішими цього сезону будуть роторні комбайни серії S700 від John Deere. Уже зараз вони готують календар демонстраційних показів роторного комбайну серії 780S від John Deere, які проведуть на полях Західної України. 

Сервісна служба компанії зараз проводить планові огляди та ремонти техніки, яка працювала в сезон. Фахівцям вдається протягом 24 годин знаходити рішення технічних проблем, оскільки вони щороку проходять навчання для дилерів у провідних компаніях.

Також «Агросем» має сучасний склад запчастин із понад 150 тисячами одиниць комплектуючих та 60 тисячами тонн мастильних речовин.

 Компанія «Агросем» плідно працює, аби кожен аграрій країни отримав гарний урожай.

За матеріалами  «Агросем»

Партнерський матеріал

Схожі статті по темі:

asdf