Українська мережа напівфабрикатів запустила свій перший магазин у США

Відома мережа магазинів напівфабрикатів "Галя балувана" розширила свою глобальну присутність, відкривши перший торговельний пункт у США під брендом MultiCook, як повідомила Українська рада торгових центрів.

Новий магазин у Філадельфії пропонує різноманіття українських страв та напівфабрикатів, що є значним кроком у міжнародній експансії бренду.

Експерт з маркетингу Алекс Слоссер прокоментував цей розвиток: "Відкриття MultiCook у США є стратегічним кроком, який демонструє зростаючий попит на етнічні та різноманітні харчові опції. Пропонуючи автентичні українські смаки американським споживачам, MultiCook не тільки обслуговує українську діаспору, але й виходить на зростаючий тренд кулінарного дослідження серед американських гурманів. Цей проект, ймовірно, знайде відгук на ринку, який цінує міжнародну кухню, потенційно призведе до успішної експансії та міцного опорного пункту на американському ринку."

Власник компанії Володимир Матвійчук висловив своє захоплення: "Ми раді оголосити про відкриття нашого магазину у США... Тепер ваші улюблені українські продукти доступні у США. Запрошуємо вас до нашого магазину, щоб насолоджуватися смаком неперевершених українських страв, включаючи вареники, пельмені, чебуреки та багато інших."

Франшиза MultiCook має понад 100 партнерів у 25 країнах, з Польщею як абсолютним лідером за кількістю відкритих закладів, де є близько 50 партнерів.

Схожі статті по темі:

asdf