Американські фермери змушені знищувати врожай через карантин

Заходи, пов’язані з боротьбою проти коронавірусної інфекції, суттєво вплинули на сільськогосподарську сферу в США. Так, американські фермери змушені знищувати врожай через карантин. Зокрема, це овочі та фрукти, які швидко псуються.

Американські фермери змушені знищувати врожай через карантин Mizez

Втрати та сподівання на дії уряду

Аграрії зазначають, що через закриття ресторанів та готелів вони втратили багато замовлень. Нових місць збуту немає, тому вони вимушені відправляти овочі та фрукти, які швидко псуються, на утилізацію. Це завдає величезних збитків. Найбільше постраждали фермери, які вирощували:

  • помідори;
  • зелену квасолю;
  • огірки.

Фермери сподіваються лише на підтримку уряду, який допоможе їм не збанкрутувати у такий час. Міністерство сільського господарства у відповідь на ситуацію запевняє, що вже шукає шляхи вирішення проблеми.

Що кажуть американські фермери

Ніхто не розповість про ситуацію краще, ніж самі фермери. Так, аграрій з Флориди Тоні Дімар стверджує, що він втрачає кошти не тільки на врожаї, який довелось утилізувати. Він також зазнає збитків на пакувальному матеріалі, який вже придбано. За словами Тоні, зараз він змушений спостерігати, як 10 млн тонн помідорів згнили в його господарстві, залишившись незібраними.

Інший фермер, Пол Аллен, господарство якого знаходиться в окрузі Палм-Біч, втратив врожай зеленої квасолі. Каже, що не бачить сенсу оплачувати навіть збір продуктів, на які немає попиту. Він, як і Тоні, сподівається отримати від уряду допомогу або страхування через призупинення роботи.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf