Експорт аграрної продукції до Ізраїлю буде збільшено

Україна готова до розширення експорту сільськогосподарської продукції до Ізраїлю, а також гарантувати, що поставки до інших країн будуть регулярними та без збоїв. Про це повідомила Ольга Стефанішина.

израиль украина

Співпраця в аграрному секторі між державами

Ольга Стефанішина під час зустрічі зі послом Ізраїлю зазначила, що Україна ставиться із розумінням до ситуації, яка склалася через поширення коронавірусної інфекції. Негативний вплив на економіки держав світу вимагає пошуку шляхів вирішення проблеми. Один із таких шляхів- це активізація інвестиційного та економічного співробітництва. Саме тому важливим кроком є Угода про вільну торгівлю між Ізраїлем та Україною. Ольга Стефанішина підтвердила, що наша країна готова до співпраці та безперебійного експорту продукції сільського господарства до Ізраїлю.  

Під час зустрічі також було наголошено на тому, що робота україно-ізраїльської комісії у питанні економічного та торговельного співробітництва є надзвичайно важливою. Зокрема, увагу приділили формату її 12-го засідання, яке відбудеться після того, яка скінчиться пандемія.

Читайте також: ПОСИЛЕННЯ СПІВПРАЦІ УКРАЇНИ ІЗ БІЛОРУССЮ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ

Щоб отримувати новини вчасно, підпишись на наш телеграм-канал

Редакційна команда MIZEZ.

Марія Семенчук

Схожі статті по темі:

asdf