Українські фермери на міжнародних ринках: навчання у самому розпалі

ITC «Готовність до торгівлі» та асоціація «Ягідництво України» навчають фермерів роботі на міжнародних ринках. У програму такого навчання входять експертні консультації, вміння аналізувати ринок, знання про сертифікацію ягідних господарств, особливості участі у виставках та багато чого іншого.

Українські фермери на міжнародних ринках: навчання у самому розпалі | MIZEZ

Важливість навчання для українських фермерів

Ірина Кухтіна - президент асоціації «Ягідництво України» - говорить про те, що такий проект дає фермерам нові можливості на міжнародних ринках. Вони отримують навички та знання, які допоможуть на шляху просування власного товару за межі України. У рамках проекту проводяться семінари, тренінги, зустрічі з експертами, а також ряд інших заходів. Також надається підтримка українським компаніям, які приймають участь у міжнародних виставках, навчанні за кордоном.

Ірина Кухтіна зазначає, що нарізі – судячи із відгуків – особливо цінними для фермерів були тренінги щодо аналізу ринків. Отримані знання стали в нагоді під час міжнародних виставок. Навчання також включає в себе навички ведення переговорів, що дозволить фермерам встановлювати нові контакти, виходити на нові ринки збуту. Все це позитивно вплине на статус українських фермерів на міжнародному ринку.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf