За останній тиждень було видано ще 82 кредити за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

22 червня прес-служба Міністерства фінансів України оприлюднила дані статистики держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%». Згідно з ними уповноважені банки за минулий тиждень видали 82 нових кредити на загальну суму 104,67 млн грн, повідомляє apk-inform.com.

За останній тиждень було видано ще 82 кредити за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» | MIZEZ

Програма стає дедалі популярнішою

Раніше повідомлялося, що за час реалізації програми було видано 720 кредитів на загальну суму понад 500 млн грн. Наразі обіцяну позику українці можуть отримати в 16 банках.

У повідомленні зазначається:

“Лише за один минулий тиждень уповноважені банки уклали практично 11% виданих за весь період дії програми кредитів”. 

Виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва Руслан Гашев зізнався, що був здивований, коли дізнався про найпопулярніший продукт програми. Ним виявився інвестиційний кредит, який було впроваджено для підтримки бізнесу після введення карантинних обмежень.

“Великою популярністю користується базовий продукт програми — інвестиційні кредити. Я вважаю, це гарний сигнал, який свідчить, що український бізнес попри скрутні часи думає про розвиток й інвестує в це кошти”.

Нагадаємо, на минулому тижні уряд ухвалив постанову про вдосконалення держпідтримки вітчизняного малого бізнесу в межах програми «Доступні кредити 5-7-9». Зокрема, були пом'якшенні вимог до обов'язкової прибутковості бізнесу в попередньому податковому періоді.

Редакційна команда MIZEZ

Лінник Лариса

Схожі статті по темі:

asdf