В Україні з’явилася революційна сівалка | MIZEZ

Нещодавно в Україні представили нову агророзробку революційну сівалку Fendt Momentum від компанії Fendt. Це перша сівалка, яку створила компанія. Її розширений функціонал та продумані технічні характеристики дозволяють зробити процес посівної максимально ефективним.

В Україні з’явилася революційна сівалка | Mizez

Інноваційні системи для посівної

Сівалка Fendt Momentum була вироблена в США, де і знаходяться потужності компанії. Випробовували новостворену техніку на бразильських полях, тільки після цього вона надійшла у продаж. Уперше машина від Fendt Momentum була презентована під час бразильської аграрної виставки Agrishow 2019.

Сівалки мають наступні конфігурації за кількістю рядів:

  • 16
  • 24
  • 32
  • 36
  • 48

Наразі в Україні представлені машини з 16 рядами. Сівалки Fendt Momentum відрізняються від аналогічної техніки тим, що мають інноваційну систему SmartFrame, яка покращує якість посіву. Вона представлена спеціальною рамою з секціями, яка відхиляється на відстань до 172 см. Це забезпечує контакт з ґрунтом по всій ширині висіву, навіть на горбистих полях.

Інші особливості сівалки

Сівалки Fendt Momentum мають 3 секції, незалежні одна від одної. Працюють вони автоматично, що дозволяє отримувати оптимальну глибину посіву на будь-якій ділянці. Техніка розвиває максимальну швидкість до 16 кмгод, має насіннєві труби Speed Tube. Завдяки новим технологіям, які впроваджені в сівалки американського виробництва, процес посівної значно покращується, все проходить за заданими фермером параметрами. Якість посіву впливає на врожайність будь-яких культур, тому якщо і обирати спеціалізовану техніку, то найкращої якості.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf