Аграріїв можуть перевести в онлайн

Ситуація з карантинними обмеженнями змусила українців “перенести” вирішення багатьох справ в онлайн. Не залишилася осторонь і аграрна сфера. Так, обслуговування аграріїв можуть перевести в онлайн, використовуючи можливості дистанційного банкінгу.

Аграріїв можуть перевести в онлайн Mizez

Створення необхідних умов для роботи

Нещодавно “Фінансовий клуб” організував круглий стіл, присвячений співпраці фінансових установ з аграріями. Під час неї були обговорені важливі питання співпраці з фермерами, які потребують профільної підтримки. Експерти наголосили, що більшість операцій можна проводити онлайн. Залишилося тільки дати можливість верифікувати угоди дистанційно.

Однак, з частиною аграріїв все ж доведеться зустрічатися особисто — тобто, виїжджати “у поля”. Голова правління банку “Львів” Наталія Осадчій наголошує: “З деякими треба зустрітися. Не всім агроклієнтам зручно вирішувати питання онлайн, для них це навдивовижу. У деяких ще буває ручна бухгалтерія на паперовому носії. До більшої частини клієнтів ми будемо виїжджати, але поступово — переводити в онлайн”.

Наталія Осадчій також говорить про те, що нинішня ситуація повинна стати стимулом до змін. Як банки, так і клієнти повинні зрозуміти, що за онлайн-банкінгом — майбутнє.

Позитивні зміни

Євген Заіграєв, виконавчий директор Кредобанку, зазначає, що карантин активізував використання онлайн-інструментів у бізнесі. Більше людей розуміє, що безліч операцій можна провести за допомогою інтернету, а не особистої присутності, і це величезний плюс.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf