На Черкащині будують молочний комплекс на 1200 дійних корів

У селі Хрущівка реалізовують масштабний проект від групи компаній «Надія», який буде одним із флагманів молочної галузі регіону. Так, на Черкащині будують молочний комплекс на 1200 дійних корів. Про це повідомив Радислав Ткаченко — один із засновників компанії.

молочний комплекс

Деталі проекту

“Комплекс розрахований на 1200 корів та обладнаний усім необхідним для роботи. Зокрема, буде встановлено сучасні доїльні апарати, отримані від провідних виробників з ЄС. Буде побудований карусельний доїльний зал, розрахований на 36 корів, яких будуть доїти одночасно”, — розповідає Радислав.

Наразі роботи знаходяться на етапі монтування обладнання та устаткування комплексу всіма необхідними технологіями для комфортного утримання тварин. Тут будуть:

  • спеціальні мати-підстилки;
  • поїлки німецького та французького виробництва;
  • кліматична система.

Усе це дозволить налагодити процес отримання високоякісного молока, створити гарні умови як для тварин, так і для роботи персоналу.

Перспективи 

Новітні технології, які будуть застосовані у процесі роботи, дозволять досягти найкращих результатів. Щодня планують отримувати 36 тонн молока (13 тисяч тонн щороку). Якість продукту дозволятиме вітчизняним виробникам виготовляти дитяче харчування.

Вже створено 150 робочих місць. Підприємство буде сплачувати приблизно 21 млн грн податків до українського бюджету щорічно. Перша черга будівництва буде закінчена у червні 2020 року.

Редакційна команда MIZEZ

Схожі статті по темі:

asdf